RSS

Blog

Zaklop police

Zaklop police 

Zaklop police za MOVENTO in TANDEM

V kuhinji, kopalnici ali ostalih bivalnih in gospodinjskih prostorih. Police z zaklopom ostanejo v varnem položaju tam, kjer jih potrebujete. Razširite prilagodljive površine za odlaganje stvari. Za lažjo uporabo naredite kuhinjske in gospodinjske aparate premične. Police se z preprostim prijemom varno skrijejo nazaj v omaro.

Zapah se varno obojestransko zaskoči, ko polico izvlečete do konca, in jo ohranja stabilno. Zaradi sinhroniziranja lahko zaklop preprosto sprostite z eno roko, tako da dvignete stransko ročico.

Le nekaj prijemov zadošča, da svojo polico nadgradite z zaklopom police.

zaklop police blum

zaklop police

logo blum

CLIP top 155°

CLIP top 155°

155-stopinjska širokokotna odmična spona CLIP top omogoča široko odpiranje vrat. Pri kotni pripiri je prek ničnega vdora zagotovljena optimalna dosegljivost izvleka od spredaj in od strani.

 

Rujz površinske obdelave

Rujz površinske obdelave

SPACE STEP

BLUMOVA REŠITEV, ZA DOSTOP DO VIŠJIH ELEMENTOV SPACE STEP, KI JE SKRITA V PODNOŽJU

VEČ NA VSEH RAVNEH

Ustvarjanje novega skladiščnega prostora v podnožju, povsem preprosto doseganje viseče omarice in omogočanje otrokom, da varno pomagajo – SPACE STEP prinaša občutno funkcionalnost pohištvenega podnožja.

ZELO PRAKTIČNO

Kdor želi veliko skladiščnega prostora, potrebuje ustrezno pohištvo. Tehnologija SPACE STEP ne omogoča le načrtovanja višjih omar, temvec tudi skladiščni prostor v podnožju.Za dvakrat zadovoljne stranke.

ZELO PROSTORNO

V majhnih stanovanjih je treba izkoristiti vsak skladiščni prostor. S tehnologijo SPACE STEP se povečajo vaše možnosti oblikovanja. Nova rešitev v podnožju omogoča, da brez težav dosežete višje ležeče viseče omarice.

ZELO MEHKO

S tehnologijami gibanja podjetja Blum zelo preprosto odprete rešitev za podnožje SPACE STEP, npr. z električno odpiralno oporo SERVO-DRIVE. Za mehko zapiranje poskrbi blaženje BLUMOTION.

ZELO VARNO

Rešitev za podnožje SPACE STEP tudi najmanjšim omogoča, da lahko brez težav dosežejo delovne površine, korito ali umivalnik. Stopnica se spusti že pri obremenitvi 8 kg, se varno zaskoči in omogoča trdno oporo.

VEC ZA VSAK BIVALNI PROSTOR

Od pripomočkov za peko pa vse do čevljev – SPACE STEP omogoča funkcionalnost podnožja, pa naj bo to v kuhinji, kopalnici ali predsobi. Predelajte pametno rešitev za podnožje skupaj z izdelki Blum in opremite SPACE STEP s preizkušenimi tehnologijami gibanja - BLUMOTION, SERVODRIVE, TIP ON BLUMOTION in TIP ON.

PREDVIDENA DOBAVA: DECEMBER 2019

 

AQUA pro laminatni podi

AQUA pro laminatni podi

AQUA pro tehnologija

NOVA GENERACIJA ODPORNOSTI PROTI VODI PREDNOSTI AQUA PRO LAMINATNIH PODOV:

- zaščita pred vsakodnevnim polivanjem
- primerni za zelo obremenjene (poslovne) prostore
- izdelani v Salzburgu
- odporni proti praskam, udarcem in madežem
- avtentična, globoka in resnična tekstura naravnega lesa s stisnjeno fugo v zelo kakovostni izvedbi
- enostavno polaganje
- razred uporabe 32
- debelina 8 mm in 12 mm
- AQUAtec HDF jedrna plošča

DVE RAZLIČNI DEBELINI IN DVE RAZLIČNI FUGI

AQUA pro Supreme 12 mm

- 9 dekorjev
- 32 razred uporabe
- stanovanjska garancija: 30 let
- poslovna garancija: 5 let
- dimenzija: 1287 x 193 mm
- paket: 9 desk 2,40 m2       17,57 kg
- paleta: 52 paketov
- stisnjena fuga:

AQUA pro Select 8 mm

- 9 dekorjev
- 32 razred uporabe
- stanovanjska garancija: 35 let
- poslovna garancija: 5 let
- dimenzija: 1383 x 193 mm
- paket: 6 desk 1,48 m2       15,60 kg
- paleta: 48 paketov
- mikro fuga:

 

MOVENTO - TRI V ENEM

MOVENTO - TRI V ENEM

MOVENTO - PRENOVLJENO VODILO ZA LESENE PREDALE

IZPOPOLNJENA TEHNOLOGIJA
Z našiim novim sistemom vodil smo spet naredili korak naprej: s še natančneje prilagojenimi lastnostmi izvleka, sinhroniziranim lahkim tekom in novimi možnostmi nastavitve. Tako lahko s programom MOVENTO uresničite različne ideje za funkcionalno uporabo pohištva.
BLUMOTION S - TRI V ENEM
Novo vodilo BLUMOTION S omogoča fleksibilnost treh tehnologij premikanja BLUMOTION,SERVO-DRIVE in TIP-ON BLUMOTION v samo enem vodilu. Funkcija blaženja se pri tem prilagaja posamični tehnologiji premikanja. Položaji vrtanja in pritrdilni položaji pa ostanejo za vsako od treh tehnologij premikanja enaki.
NOVE DIMENZIJE PRI NASTAVITVAH
S sistemom MOVENTO je mogoče sprednjo stranico nastaviti ne samo po višini in nagibu,ampak jo je mogoče premakniti tudi v stran ali v globino. Nastavitev globine je primerna za pohištvo, pri katerem je sprednja stranica pomaknjena navznoter. Zato lahko hitro, preprosto
in brez orodij nastavite enako velikost videza rež na vseh straneh. Poleg tega predala ni treba prilagajati.
VEČ MOŽNOSTI UPORABE
Vodila MOVENTO odlikujeta visoka stabilnost in zanemarljivo povešenje.Prednost tega se pokaže zlasti pri spodnjih, talnih predalih.

 

Blum rešitev za ozke omare

Blum rešitev za ozke omare

 

TANDEMBOX ANTARO ALI INTIVO

Rešitev za ozke omare je združljiva z vsemi linijami izdelkov TANDEMBOX. Za širino korpusa 200 mm

LEGRABOX

Ravne linije in vitka oblika sistema LEGRABOX pa dobro delujejo tudi pri rešitvah za ozke omare. Za širino korpusa 200 mm.

TANDEM

S sistemom vodil lahko ozke omare iz lesa vključite tudi v celoten stanovanjski del bivalnega prostora. Za širino korpusa od 150 mm.

MOVENTO

Kakovost gibanja linije MOVENTO je mogoče občutiti tudi pri ozkih omarah. Za širino korpusa 200 mm.

DYNAMIC SPACE

DYNAMIC SPACE

PLANER PODROČIJ SPLETNO ORODJE ZA NAČRTOVANJE PODROČIJ V VAŠI KUHUNJI

TIP-ON ZA VRATA

TIP-ON ZA VRATA

TIP-ON ZA VRATA

UDOBNO ODPIRANJE Z RAHLIM DOTIKOM

PROSTO ODPIRANJE POHIŠTVA BREZ ROČAJEV

Z mehansko odpiralno oporo TIP-ON podjetja Blum je za odpiranje sprednjih stranic brez ročajev dovolj že rahel dotik. Za zapiranje pa zadošča nežen pritisk. Optimalno udobje pri premikanju vrat zagotavlja sistem TIP-ON v kombinaciji z uveljavljeno odmično spono CLIP
top brez vzmeti. S sistemom TIP-ON je mogoče izvesti tudi dvižna vrata AVENTOS.

RAZŠIRJEN PROGRAM

Obsežen program barv in priključnih ploščic omogoča izbiro ustrezne enote TIP-ON za vrata in dvižna vrata AVENTOS. Glede na uporabo je mogoče sistem TIP-ON uporabiti kot kratko ali dolgo različico, za vrtanje ali s priključno ploščico. Sistem nastavitve vratne reže je vgrajen pri vseh izvedbah. Nevidna vgradnja v korpus zagotavlja še več možnosti oblikovanja in izjemno udobje pri premikanju.

ENOSTAVNA NAMESTITEV

Z natančno nastavitvijo vratne reže zagotavlja sistem TIP-ON izpiljeno tehnologijo z izjemnimi možnostmi nastavitve. Za montažo so na voljo posebne šablone podjetja Blum,ki dodatno olajšajo obdelavo in zagotavljajo optimalno delovanje sistema TIP-ON.

NASTAVITEV VRATNE REŽE BREZ ORODJA

Nastavitev (+4/–1 mm) je vgrajena v enoti TIP-ON in je tako mogoča tudi pri sistemu TIP-ON, montiranim z vrtanjem. Izvede se z vrtenjem odpiralne enote, pri čemer si lahko pomagate z zaskočnimi (določenimi) položaji.

HARMONIČNA VGRADNJA

Sistem TIP-ON je mogoče optimalno uskladiti z notranjo stranjo korpusa. Barvni odtenki lakiran nikelj, svileno bela, platinasto siva in terra črna omogočajo proste roke pri oblikovanju s sistemom TIP-ON, ki ga je mogoče skladno vgraditi v pohištvo.

 

Vijačni nastavki za vse tipe vijakov

Vijačni nastavki za vse tipe vijakov

• za vse tipe vijakov potrebujemo samo 3 vijačne nastavke
• zahvaljujoč optimiziranemu vijačnemu nastavku se življenjska doba poveča 120 krat v primerjavi z Wiha standardnimi vijačnimi nastavki
• v primerjavi z Wiha standardnimi vijačnimi nastavki znižuje stroške
• vijačni nastavek hitro in enostavno poiščemo zaradi barvnega označevanja (tudi v temnih okoljih, ko se uporablja UV-žarnica)
• brez dolgih iskanj pravega vijačnega nastavka zaradi luminiscenčnega vijačnega nastavka
• dolga življenjska doba